Seniorkockarna – matlagningskurs för äldre herrar

Foto: Ingimage
Lidingö4 november 2021 kl 04.181
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?

Kommentarer

  1. Jag är trött på färdiglagade köttbullar och fiskpinnar. Är nyfiken på att lära mig grunder för att exprementera fram nya varianter.
    Älskar fisk men får aldrig till det.
    Torrt, rått eller bibränt då blir det fiskpinnar. Och sen att få möjligt att göra detta med ett gäng goa gubbar är toppen så hjälp mig 🙂

Lämna ett svar till Björn Lindkvist Avbryt svar

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *