VAD HÄNDER MED FORESTA?

Foto: Lidingösidan
Näringsliv9 november 2023 kl 05.167
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?

Kommentarer

  1. Rädda Foresta!
    Vi behöver en ”finkrog” på Lidingö – jag minns när vi åt familjelunch på Foresta när kära släkten hälsade på . Det var länge sen, men ett kärt minne, linnedukar, blommor och levande ljus!

  2. Minns när jag jobbade i kiosken som tillhör hotellet. En vän arrenderar den och jag t.o.m bodde där ibland sov över och kunde gå in på hotellet och gymma duscha och bubbla i den grandiosa bubbelpool de hade då på 80talet. Många kända ansikten dök upp och flera ambassadörer som fick sina tidnigar därifrån kom på besök. Det var fina tider om jag hade råd skulle jag arrendera hotellet då jag arrenderade Tullhuset på Dalarö för en tid sedan och ville utöka verksamheten till hotell och spa precis som Fortesta men ibland har man med snäva illusionslösa 8idioter att göra så det räckte bara till en säsong.

  3. Våren 1977 bodde Pelé på Foresta. New York Cosmos var i Stockholm för en match mot Stockholms Alliansen. Jag och en klasskompis skolkade några timmar och gick upp och knackade på Pelés hotelldörr. Svårare än så var det inte på den tiden.

  4. Vill minnas att vi var några småknattar som i slutet av 50-talet kunde köra lådbil i p-garget från entrén och komma ut längst ner på Solstigen då de pågick en om- eller utbyggnad. Vore roligt om någon beskrev historien om allt från finrestaurang, bridgetävlingar, diskotek, pub o s v.

  5. Jag bodde på Solstigen i slutet av 70- talet. Pluggade i stan och jobbade extra som nattportier i receptionen. Så fint boende med tillgång till allt. Poolen med utsikt över Värtan. Det jobbade en bartender som hette Hassan, rolig tid. Hade varit trevligt med äldreboende, lyxigt.

    Margareta från Göteborg

  6. Det hadde vært fantastisk om Hotel Foresta igjen kan fungere som et hotell! Hvorfor ikke kontakte Petter Stordalen? Et hotell hvor bl.a. The Beatles har bodd, må fortsette!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *