Träffa polisen i Lidingö centrum

Foto: Alamy
Lidingö23 januari 2023 kl 03.315
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?

Kommentarer

 1. Jag läser med ett stort intresse dina inlägg. Det du pekar på verkar vara känsligt för div. personer. Jag ser fram emot dina nya informativa inlägg.

  1. Tack för din support ! Som du ser får jag oftast debattera med mig själv. Det är bara Lidingöpartiet som inser allvaret. Måndag förmiddag var det FEM ”Trygghetspoliser” som informerade om bedrägerier då min fru passerade Centrum. Efter lunch var det TVÅ då jag passerade och bytte några ord.
   Det är en pågående brottsvåg med väldigt grova brott på Lidingö men det blir bara statistik. Det blinkar blått och tutar hela dagarna men i stort sett ingenting klaras upp och media får ingen brottsinformation.

   Grannsamverkan är polisens gisslan och åker ut med meningslösa lappar efter bostadsinbrott utan att få veta mer än gatunamn. Det skapar frustration både hos dem och de som får lapparna.

   I dag får vi bekräftat att tekniska undersökningar vid vardagsbrott/bostadsinbrott är meningslösa eftersom FNC inte ens orkar med gängkrigen och häkten och fängelser är överfulla. Polisen satsar stora resurser på information istället för att kraftsamla för att klara upp våra vardagsbrott.
   Naturligtvis är det områdespoliser som skall ta kontakt med de som drabbats av brott och de kriminella och deras familjer. Det är enda sättet att klara upp vardagsbrotten som är vårt gissel. Det var meningen med omorganisationen 2015 men så vägrar polisen fortfarande att arbeta. När skall våra politiker sätta ner foten ?

 2. Det vore bra med GRANNSAMVERKAN samt att man har POLIS SIRENER på nätter även om folk ligger och sover man får överväga vad som är rätt och fel.
  STÖRNINGSJOUR bör finnas .
  Samt ta bort korruptionen inom myndigheter vilket är svårt men värt ett försök vi kan alla hjälpa till dom flesta brott skall gå under en vanlig anmälan .
  Men det mesta löser man att sätta in ett hemlarm innan man får inbrott helt enkelt så bör det mesta i lilla Sverige fungera.
  Börja med att kontakta politiker i frågan eller gå på KOMMUN möten .

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *