Råbiff – på ditt vis

Endast det bästa köttet är gott nog. Här styckar Pontus ett mustigt, ekologiskt innanlår – perfekt att mala till råbiff.
Kåserier21 november 2020 kl 06.322
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?

Kommentarer

  1. Ler,

    Vilken härlig kväll jag fick uppleva. ”Halkade in på ett bananskal” och fick äta en fantastisk råbiff i festmatsalen som jag längtat efter länge.

    Bra också att den oöppnade taxfree flaskan med Cointreau fick ”lufta” sig 🙂

    Tack Papilles i centrum för ett delikat malet innanlår.

    Tack Inger för att du är en så generös och positiv människa.

    Kram
    Eleonor

    1. Stort TACK Eleonor för de vänliga orden – de vände i det ruggiga vädret.
      Vi ser fram emot en trevlig advent här på Hiertagården med såna stjärnor som DU.

Lämna ett svar till Eleonor Wessman Avbryt svar

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *