Råbiff – på ditt vis

Endast det bästa köttet är gott nog. Här styckar Pontus ett mustigt, ekologiskt innanlår – perfekt att mala till råbiff.
Kåserier21 november 2020 kl 06.322
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?

Kommentarer

  1. Ler,

    Vilken härlig kväll jag fick uppleva. ”Halkade in på ett bananskal” och fick äta en fantastisk råbiff i festmatsalen som jag längtat efter länge.

    Bra också att den oöppnade taxfree flaskan med Cointreau fick ”lufta” sig 🙂

    Tack Papilles i centrum för ett delikat malet innanlår.

    Tack Inger för att du är en så generös och positiv människa.

    Kram
    Eleonor

    1. Stort TACK Eleonor för de vänliga orden – de vände i det ruggiga vädret.
      Vi ser fram emot en trevlig advent här på Hiertagården med såna stjärnor som DU.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *