Nu kan du spela vintergolf

Sport17 december 2019 kl 05.38

Visste du att det finns inomhusgolf på Lidingö GK? Öppet kl 06.00-24.00 varje dag i veckan. Klubben kallar det Lidingö Indoor Golf. Här finns åtta slagmattor och en större puttinggreen. På Lidingö Indoor kan du hålla igång golfträningen även i vinter, slipa på svingtekniken och göra dig redo inför utomhussäsongen. Det finns även möjlighet att teckna abonnemang för egen träning, privatlektioner och kurser anpassat efter vintersäsongen.

Lidingö Indoor Golf är en inomhusgolfanläggning, i anslutning till Lidingö Golfklubb, där du kan spela och träna golf i tre moderna golfsimulatorer, utrustade med Trackman 4 som spel- och träningsverktyg. Både medlemskap och bokning av tider sköter du helt och hållet via hemsidan. Vill du bara komma förbi och chansa på ledig tid kan du komma förbi och betala med Swish på de bemannade tiderna 9-17 alla dagar i veckan.

Hos oss spelar du med dina egna klubbor och bollar för att få bästa känslan.

För att spela och träna på Lidingö Indoor Golf rekommenderar klubben att teckna ett medlemskap för att få access till anläggningen alla tider och kunna ta del av erbjudanden under säsongen.
Medlemskapet tecknas via hemsidan och det kostar mellan 200-800 kr beroende vilken kategori du är. Medlemskapet gör att du får en nyckel så att du kommer in på Lidingö Indoor Golf när det inte är bemannat och det gör också att du får ett medlemsnummer så att du kan boka simulatortider med rabatt från och med 1/1 2020.

När du har ett medlemskap så har du fått en inlogg till hemsidan. För att boka spel- och träningstider så loggar du in på sidan och kan då nyttja dina rabatter. Vill du spela med dina kompisar så behöver inte alla i bollen ha ett medlemskap men du som medlem och som den som bokat tiden har ett ansvar för säkerhet och skötsel av utrustning.

Väljer du att inte teckna ett medlemskap så kan du ändå boka speltider men det kommer alltid vara till ordinarie pris.

När du bokar kan du välja någon av tiderna i kalendern. Du kan boka allt från 30 min träning till 4 timmars speltid. Priserna varierar mellan 70-160 kr per 30 min beroende när på dygnet du vill spela. Allt betalas direkt vid bokning och du får en bekräftelse på mejl och sms. Effektiv speltid per 30 min är 25 min så du går på respektive lämnar mattan hel- och halvtimma och du har fem minuter på dig att ställa in simulatorn för det du vill göra och avsluta.

Estimerad tid för att spela 18 hål för en person är 50 min. När du är mer erfaren så sjunker den tiden ganska kraftigt, en erfaren spelar ska kunna spela på 30 min framför allt om banan inte är för svår. Initialt finns inte fysisk puttning i spelet men det kommer kanske introduceras som ett tillval framöver. Är ni flera som vill spela en runda får ni boka mellan 2-3 h beroende på färdighet och banans svårighet. Vill du själv träna och spela en runda klarar du ofta det på ett 1 timmes pass.

För mer info och inträde till Lidingö Indoor maila: pro@lidingogk.se

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *