Villa Brevik-bostäderna sålda

Gestaltning av hur de sex husen på Villa Brevik-tomten kommer att se ut.
Lidingö17 mars 2021 kl 04.45

Lidingö Nyheter har tidigare berättat att tomten till Villa Brevik kommer byggas med sex hus och två bostadsrätter i varje. Försäljningen började för ett par veckor sedan och alla bostäderna verkar nu i princip vara sålda. I alla fall om man tar en titt på Booli, där sålda fastigheter registreras. Var det för billigt? Nja, 13,4–14,3 milj kr fick köparna betala, men man fick ju mycket för pengarna.

Så här kunde man läsa i säljprospektet från Midroc, som säljer bostäderna: 
"Varje bostad blir cirka 239 välplanerade kvm fördelade på tre plan, varav ett i suterräng. Inte nog med att du får sex till sju rum och kök. Som extra vardagslyx har du golvvärme i hela hemmet och fyra badrum att välja på."

Man fick också veta att det ingick tvättstuga, uteplatser, balkonger och två parkeringsplatser till varje hus. 

Vidare skriver man: "Entrévåningen bjuder på hela 2,8 m i takhöjd och översta våningen på 2,6 m. Takhöjden på suterrängvåningen varierar mellan 2,65 – 2,95 m i de olika husen – även det över standard. Generöst sällskapsrum med öppet samband mellan kök, middagsbord och soffmys."

De gamla restaurang- och hotellbyggnaderna revs under den gångna hösten och vintern. Den äldsta delen av Villa Brevik står kvar. Den är "k-märkt". Under våren 2021 kommer markarbeten och grundläggning av de nya husen att ske. Huskropparna, som kommer att levereras prefabricerade, planeras för inflyttning i höst.

Vardagsrum
Kök och matsal
Sovrum

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *