Vaccinationsbuss varje onsdag och torsdag

Vaccinbussen står nu utanför Stadshuset varje onsdag och torsdag.
Lidingö7 december 2021 kl 18.202

Varje onsdag och torsdag från och med onsdagen den 8 december och fram till årsskiftet kommer en vaccinationsbuss för covid-19 vaccin att vara på plats utanför Lidingö stadshus.

Bussen står på plats klockan 10 - 17 onsdagar och torsdagar.

Den 8 och 9 december behöver man inte boka tid för att vaccinera sig, det är drop-in som gäller.

Från och med 15 december krävs tidsbokning via appen Alltid Öppet.

Bussen har kapacitet för cirka 150 personer per dag.

Här är bussen
Vaccinationsbussen står utanför stadshuset vid Lejonvägen 15, på baksidan av stadshuset där Blodbussen brukar stå. Bussen finns på plats klockan 10.00- 17.00 onsdagar och torsdagar. Det är Region Stockholm som ansvarar för vaccinationerna.

Tidsbokning krävs
Man måste boka tid för att vaccinera sig, det är inte drop-in som gäller. Bokning sker via appen Alltid Öppet. Bussen har kapacitet för cirka 150 personer per dag.

Vilka får vaccinera sig
Alla födda 2005 och tidigare kan boka tid för att få dos 1 och 2. Påfyllnadsdos 3 kan ges till alla som är 65 plus om det gått minst fem månader efter dos 2.

För ungdomar 16-17 år behövs samtyckesblankett

Mer info från Lidingö Stad här.

Kommentarer

  1. Lyckades inte boka via Alltid Öppet då vaccinationsbussen inte var uppsatt på appens lista. Ringde telefonbokningen men fanns inte listat där heller. Inte heller på regionens hemsida. Åker till vaccinationsbussen för att fråga personal vid bussen hur man ska boka tid. Kommer dit strax efter att bussen öppnat. Får veta att det är drop in, personalen har inte fått veta att bokning gäller. Dock går det inte att boka. Trevlig sjukvårdspersonal som laddat med vaccin och beredda att vaccinera. Får hoppas att informationen når ut om att det i skrivandets stund är bara att komma förbi. Kan kanske ändras. Personligen mycket nöjd då jag fick min spruta och det efter bara ett par minuters väntan. Slapp dessutom köra till drop in i Åkersberga som jag planerade att göra under dagen.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *