Uber Eats lanseras på Lidingö

Näringsliv25 februari 2022 kl 04.55

Uber Eats fortsätter att expandera i Sverige och är från och med igår tillgängligt på Lidingö. Uber Eats gör det möjligt att få mat hemlevererad inom 30 minuter från välkända restauranger som Brödernas, Joe & The Juice, Trattoria dell'isola, Prestogrillen, Brasserie Jernet, Max Hamburgare, Miyabi och Ani Sushi.

Från och med igår kan lidingöbor få mat levererad hela vägen hem till dörren från populära restauranger med Uber Eats. Med lanseringen expanderar Uber Eats leveransområdet i Stockholm och breddar sitt erbjudande ytterligare.

– Vi har sett ett stort behov från lokala restauranger och butiker på Lidingö att expandera sina verksamheter. Därför är vi glada att kunna hjälpa dem att ställa om till en leveransbaserad modell samtidigt som vi möjliggör för konsumenter att snabbt och enkelt få mat levererad hem till dörren inom 30 minuter, säger Henrik Berglin, Sverigechef på Uber Eats. 

Uber Eats är tillgängligt mellan 11.00-21.00 alla dagar. Den genomsnittliga leveranstiden är 30 minuter. 

Så här går det till att beställa:

1) Ladda ned Uber Eats-appen eller gå in på www.ubereats.com. För den som redan har ett Uber-konto går det att logga in med samma uppgifter.

2) Välj mellan utbudet från olika restauranger och välj betalningsmetod. 

3) Klicka på “beställ” och följ beställningen i realtid. Det går att välja att få beställningen levererad utanför dörren. 

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *