Två säkra segrar för LSK

Sport29 januari 2019 kl 08.08


LSK Herrar tog emot Vassunda IF i Gångsätrahallen i lördags. Många hoppades att LSK skulle komma tillbaka med vinstvittring efter förluster i de två senaste matcherna. På pappret var det en lätt match, med Lidingö som ligger på tredje plats av div 2 Norra och Vassunda längst ner.
 
Det öppnade bra, LSK skapade en bekväm ledning på 12-5 efter 17 minuter. Vassunda gav emellertid inte upp och de slog tillbaka och återhämtade sig till 16-16 en minut in i andra halvleken. Det var ett spänt ögonblick för hemmapubliken.
 
Men inte så länge, då LSK tog kontroll över spelet igen, spelade en spännande, snabb fantasifull handboll. Slutresultatet blev 39-27, med Oskar Nilsson bästa målgörare med tio mål och sju spelare som gjorde tre mål eller mer. Nästa match är mot IF Swithiod HK, den 2 februari, i Västertorpshallen kl 16.15.
 
LSK Damer reste till Norrtälje på söndag för att möta HK Ceres. De hade en lyckad resa och vann 27-34, med Andrea Tjernberg som gjorde åtta mål och Ebba Surwee 7 sju. 34 mål i en och samma match är det bästa resultatet hittills för LSK i serien. Med två välförtjänta poäng ligger LSK nu på tredje plats i serien. Nästa match är mot Åkersberga HK, den 2 februari på Gångsätrahallen kl 14.T

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *