Tema Omstart: Mer samarbete för Något skruvat

Näringsliv2 oktober 2020 kl 05.46

NÅGOT SKRUVAT är ett samarbete mellan inredningsföretaget Inreda.com som drivs av Annelie Persson och eventbolaget Eventation som drivs av Richard Liljegren med kontor/showroom på Friggavägen i Lidingö Centrum.

Bägge företagen har haft det tufft i Corona tider och funderade på hur de kunde utveckla sina affärer och hitta nya vägar. Annelie’s Inreda.com hade en pop-up butik för några år sedan i butiken bredvid Eventation och där började samarbetet. Ett gemensamt intresse för bygg & inredning och några tidigare uppdrag tillsammans satte igång ett samarbete inom inredning på mindre skala men nu har de utökat och dragit igång för fullt med bygg, design & inredning.

NÅGOT SKRUVAT vänder sig i första hand till privatpersoner och vi kan tillsammans erbjuda hjälp med renovering, inredning, målning och hemma fix av alla de slag. Annelie är proffs på inredning men också på så kallad kalkfärgsmålning – en typ av färg som ger en mjuk betongkänsla inomhus och är mycket miljövänlig. Richard är en ”Handyman” som gör allt från mindre jobb som att sätta upp gardinstänger, bokhyllor, skruva ihop Ikea möbler etc. till större jobb som att lägga till exempel lägga golv, montera kök & och projektleda renoveringar.

De hjälper många äldre då inte klarar att fixa småsaker i hemmet själva, även många som nu jobbar hemifrån med att lösa hemmakontoret.

Vi är ödmjuka och vi tar de jobb som finns och har senaste veckorna fått många kunder, speciellt nu när vi kan erbjuda rotavdrag. Kunderna känner sig också trygga med oss då vi bägge, sedan tidigare har rykte om oss att vara tillförlitliga och snabba och har ett stort underleverantörsnätverk när det behövs.

Vi har en gemensam hemsida, där man kan hitta alla tjänster.

Även om båda våra ”basföretag” så sakteliga börjar komma igång, så kommer vi fortsätta detta samarbete. Det är roligt, utvecklande och det är också bra att ha fler ben att stå på eftersom man inte vet hur framtiden kommer att se ut, avslutar Annelie och Richard.
www.nagotskruvat.se
Instagram: www.instagram.com/nagotskruvat

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *