Tack Miljöpartiet för era fantastiska insatser för trafiken!

Debatt20 augusti 2020 kl 15.425
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?
Göran Borgenvik
Ordförande för SD Lidingö

Kommentarer

  1. Detta är sååå lågt, men inte förvånande att uttalandet kommer från SD. Eftersom strömavbrottet skedde vid 11.30-tiden på dagen så är det inte så konstigt att cykelbanorna till stor del var tomma! Besök samma vägsträcka kl 08.00 eller 17.00 så förstår du varför cykelbanorna breddats. Det ligger i tiden att folk cyklar vilket kanske också bör gälla dig? Eller är du för bekväm för det, Göran Borgenvik! Det är inte sällan jag jämför uttalande från SD med Trump i US, påfallande likt på många sätt.

  2. Jodå jag åker bil dessa tider på t.ex. Lidingövägen förbi Försvarets HK o Stadion. Visst händer det att man ser en och annan cykel i någon riktning (dock extremt glest) men bilarna får trängas o spotta ut avgaser i en fil numera. Och allra värst är det att ta sig in i Klaratunneln. Där är ALLTID kö in i tunneln då cykelbanan nu tar mest utrymme. Och om man råkar åka in i tunneln (som borde normalt ta 3 min att åka) vid fel tid så kan man ligga i den och pumpa ut avgaser i upp till en timma.

  3. Ibb: Så stavas endast med ett å. Vad har Donald Trump med dåliga svenskt vägnät att göra?

    Det är sant, det är inte så mycket cyklister som man skulle kunna tro på morgonen. Men vi ska inte fastna i polemik hur många cyklister det är. Detta handlar om att när det blir köbildning, så puttrar biliarna ut onödigt mycket avgaser mot vad de hade gjort om trafiken flöt på som vanligt. Men Miljöpartiet verkar vilja att deras väljare och andras för den delen, ska cykla runt i tunga avgaser och andas ner dem djupt i lungorna, för så länge som de bara cyklar, så blir allt bra. Snickaren kan inte byta sin arbetsbil mot en lådcykel, likaså alla andra hantverkare, taxichaufförer och alla de andra som helt enkelt inte kan/hinner/orkar ta cykeln till jobbet.

  4. Får väl börja cykla till Arlanda i min uniform då. Finns det mackor och dricka att köpa på vägen? Får jag cykla på E4an?

    Per

  5. Mp har hitintills förstört Stockholms trafiksystem för c:a 3 miljarder, vilket gör att om en olycka på Essingeleden inträffar, så finns det inte längre någon möjlighet att hitta andra vägar ur blockeringen! Allt står still i timmar till stora kostnader och utsläpp av avgaser. Mp tror att det är privatbilisterna som åker i staden, när det till 75% är hantverkare och sk ” nyttotrafik.Mp är diktatoriskt, och tar inget ansvar för sina ” lösningar”! Det är märkligt att ett litet parti på c:a 4 % får så mycket att säga till om!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *