Sveriges första padelturnering för par?

Från en padelturnering på Ellery Beach House
Sport8 september 2020 kl 05.28

Padel växer lavinartat och är förmodligen den snabbast växande sporten. Det råder ingen tvekan om att det är en padel-boom i Sverige just nu. 
I helgen hade företaget Coupleness bjudit in tolv par till Coupleness Padel Challenge på nya Ellery Beach house på Elfvik. En turnering som kanske var Sveriges första padelturnering för par? Coupleness är en app för att hålla relationerna vid liv, som fått mycket uppmärksamhet.

Till turneringen hade man bjudit in par som är mer eller mindre kända. Det blev ett väldigt underhållande event där såväl nybörjare som lite mer vana spelare kunde mötas under lättsamma former.

I nybörjarklassen vann psykologen Linn Heed, som ligger bakom en del av utvecklingen av Coupleness-appen, med sambo Gunnar Möller.

Vinnarna i den mer avancerade klassen var Cecilia Olofsson och Massimo Inzania.

Coupleness medgrundare Ted Rosén med Mikaela Rosén, som är uppvuxen på Lidingö. Till höger paret Simone Campioni med bloggaren Nina Campioni.

Tävlingen avslutades med prisutdelning och lunch. Alexander Erwik och Johnny Federley Kroneld vann pris för bästa Couple Effort, vilket innebar en uppmuntrande och mycket positiv ton mot varandra på banan. 

I morgon kommer du kunna läsa mer om Ellery Beach House här på Lidingö Nyheter.

Coupleness finns på Apple Store och Google Play. Appen är liknar de meditationstjänster som i dag har nått en bred publik, där man börjar med att meditera i två minuter för att sedan trappa upp sin användning.
Jenny Holmström är en av grundarna:
– Paren som använder Coupleness ska inte behöva lägga mer än några minuter per gång. Vi ser att många användare använder appen dagligen och fortsätter att använda den efter en månad.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *