Sommarens sista aktiviteter

Sommartips6 augusti 2021 kl 04.05

Sommaren lider så sakteliga mot sitt slut, men än är den inte över. Kommande veckan anordnar Lidingö stads sommarverksamhet Summer on Lidingö sina sista aktiviteter för denna sommar. Häng med och bada, träna eller gå på tivoli!

Måndag 9 augusti 

Bad- och klipphäng i Kottla
Under måndagen besöker Summer on Lidingös mobila mötesplats Kottlaklipporna för en dag med bad och härligt häng. Det kommer bjudas på fika, musik och spel! 
Tid: 13.00-16.00

Tisdag 10 augusti

Styrketräning
Tillsammans med Linda Tham från ”Allvar före lek” och GRLPWR Crew bjuder Summer on Lidingö in till ett styrkelyftspass för dig som definierar dig som tjej eller ickebinär. Fokus kommer under passet ligga på att lära sig grunderna och samtidigt utveckla ditt teknik i styrkelyft med fokus på rörelseglädje. Inga förkunskaper krävs, men tänk på att ta med dig vattenflaska, träningskläder och inomhusskor. 

Denna aktivitet kräver föranmälan, det kan du göra här
Tid: 12.45-15.00
Var: Mötesplats vid busstation Hantverkshuset, Lidingö 

Fotbollskväll
Tisdagen avslutas med en helkväll i fotbollens tecken tillsammans med Gazoliners FC och Atlas FC. Alla deltagare kommer att indelas i lag för att spela en fotbollsturnering. Utöver det innehåller även kvällen tävlingar, lekar och utmaningar med fotboll i fokus. 

Föranmälan krävs, det gör du enkelt här
Tid: 17.00-21.00 
Var: Rudboda fotbollsplan, Nilstorpsvägen 5, 181 47 Lidingö  

Onsdag 11 augusti 

Summer on Lidingö avslutas storslaget med en dag med Tivolitema, fullspäckad med mat och snacks, aktiviteter, priser och mycket mer. Kom och utmana dina vänner i Basketmaskin eller Bungyrun eller prova någon av de många aktiviteterna. Ingen föranmälan krävs. 

Tid: 12.00-17.00
Var: Hersby konstgräsplan, Läroverksvägen 17, 181 42 Lidingö.

Summer on Lidingö är skapat och bedrivs av Lidingö stads fritidsgårdar och anordnar sommaraktiviteter för dig som går i årskurs 6 och uppåt. Alla verksamheter är kostnadsfria med viss föranmälan. 

Här Kan du läsa mer om sommarens aktiviteter.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *