Sökes: röstmottagare

Stad & Politik13 april 2022 kl 04.372

Är du intresserad av att arbeta som röstmottagare i det kommande valet? Valmyndigheten söker just nu röstmottagare och reserver till valdagen söndagen 11 september 2022. Om du tycker det verkar intressant så kan du redan nu göra en intresseanmälan.

Att vara röstmottagare är en spännande och viktig roll, ett måste i en fungerande demokrati. Arbetet kräver ett hjälpsamt och vänligt sätt och ställer höga krav på noggrannhet och opartiskhet. Du medverkar till att valet genomförs tryggt och korrekt.

Som röstmottagare arbetar man i team där alla har sin givna roll. Inför uppdraget kommer du att genomgå en utbildning, det gäller nya röstmottagare såväl som de som arbetat i tidigare val. I rollen som röstmottagare krävs det att du har fyllt 18 år senast valdagen, du talar god svenska, är serviceinriktad och stresstålig.

Läs mer om uppdraget och anmäl ditt intresse genom att göra en ansökan via länken. Valnämnden kommer sedan att kontakta dig för placering. Uppdraget är arvoderat.

Rekrytering av röstmottagare, jobbaival.se

Kommentarer

 1. Hej. Jag skulle vilja arbeta i samband med valet i höst. Jag är pensionerad bankman och arbetar just nu med Veteranpoolen. Jag fick tipset att söka hos er av Marianne Cervin som har jobbat fler år hos er i samband med valen.
  Ser fram emot att höra av er.

  Vänliga hälsningar
  Björn Jonsson. Tel. 0704311233

 2. Vill gärna vara med som röstmottagare. Jag
  har tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen i många år. Nu mera pigg pensionär
  Mvh
  Birgitta Ahlgren
  0739750983

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *