Sök kultursommarjobb!

Lidingö30 mars 2023 kl 04.19

Vill du arbeta som dansare, skådespelare, musiker eller filmare i sommar?
Är du mellan 16–19 år? Bor du på Lidingö? Ta chansen!

Kultursommarjobbet riktar sig till dig med danserfarenhet, som är född år 2004–2006 och bor på Lidingö. För att kunna medverka måste du vara tillgänglig för repetitioner samt föreställningar mellan 16 juni och 7 juli (med undantag för helger samt midsommarafton). Observera att du måste ha fyllt 16 år innan första arbetsdagen, den 16 juni, för att kunna ansöka om kultursommarjobb.

Dans

Ansökningsprocessen är uppdelad i två steg. Först fyller du i ansökningsformuläret på Lidingö stads hemsida samt bifoga en film på dig där du dansar ett solo. Filmen ska vara minst en, max två minuter lång. Senast den 16 april vill vi ha din ansökan.

Går du vidare i ansökningsprocessen blir du kallad till audition måndag 24 april kl 18.00 på Skärsätragården (Pyrolavägen 17–19). Senast den 9 maj kommer du få besked om du har fått jobbet.

Film

Detta är en unik möjlighet för dig som vill prova på yrket som filmare. Under en period får du, tillsammans med andra unga, medverka i en process och dokumentera en föreställning som spelas runt om på Lidingö. Du kommer att få jobba med sociala medier, film och foto.

Kultursommarjobbet riktar sig till dig som har ett intresse av att filma och klippa, är
mellan 16 och 19 år och bor på Lidingö. För att kunna medverka måste du vara
tillgänglig mellan 30 juni och 7 juli (med undantag för helger). Du måste ha fyllt 16 år
innan första arbetsdagen, den 30 juni, för att kunna ansöka om kultursommarjobb.

Ansökan

Du fyller i en ansökan i formuläret på Lidingö stads hemsida och skickar till oss senast den 16 april. Går du vidare i ansökningsprocessen meddelar vi dig senast 9 maj.

Vill du arbeta som musiker i sommar?

Detta är en unik möjlighet för dig som vill prova på musikeryrket. Under två veckor får du, tillsammans med andra unga musiker, medverka i en ensemble som repeterar och arrangerar en konsert som därefter spelas runt om på Lidingö.

Kultursommarjobbet riktar sig till dig som har instrument-/sångkunskaper, viss
ensemblevana, är mellan 16 och 19 år och bor på Lidingö. För att kunna medverka
måste du vara tillgänglig för repetitioner och konserter på heltid (6 h per arbetsdag)
mellan 22 juni och 6 juli (med undantag för helger och midsommarafton). Du måste
ha fyllt 16 år innan första arbetsdagen, den 22 juni, för att kunna ansöka om
kultursommarjobb.

Ansökan i två steg

Ansökningsprocessen är uppdelad i två steg. Först fyller du i ansökningsformuläret på Lidingö stads hemsida och bifogar en video där du spelar valfri låt/stycke på ditt instrument. Videon ska vara max två minuter lång och hålla god ljudkvalitet på inspelningen. Det går bra att filma med en telefon. Senast 16 april vill vi ha din ansökan.

Går du vidare i ansökningsprocessen blir du kallad till audition den 3 maj kvällstid på
Skärsätragården (Pyrolavägen 17–19).

Skådespelare

Detta är en unik möjlighet för dig som vill prova på skådespelaryrket. Under tre veckor får du, tillsammans med andra unga skådespelare, medverka i en ensemble som repeterar och arrangerar en föreställning som därefter spelas runt om på Lidingö.

Kultursommarjobbet riktar sig till dig som har erfarenhet av att spela teater, är mellan 16 och 19 år och bor på Lidingö. För att kunna medverka måste du vara tillgänglig för repetitioner och föreställningar mellan 16 juni och 7 juli (med undantag för helger och midsommarafton). Du måste ha fyllt 16 år innan första arbetsdagen, den 16 juni, för att kunna ansöka om kultursommarjobb.

Ansökan i två steg

Ansökningsprocessen är uppdelad i två steg. Först fyller du i ansökningsformuläret på Lidingö stads hemsida och bifogar en video där du framför en valfri monolog. Om du inte har ett material kan du välja en text i den bifogade länken nedan. Videon ska vara max två minuter lång och hålla god ljudkvalitet på inspelningen. Det går bra att filma med en telefon. Senast den 16 april vill vi ha din ansökan.

Går du vidare i ansökningsprocessen blir du kallad till audition den 6 maj dagtid på
Sagateatern, Sagavägen 6 på Lidingö.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *