Smaka på Lidingö centrum!

Lidingö23 september 2023 kl 03.262

Under helgen 30-31 september arrangeras ett intressant matevent i Lidingö Centrum med titeln ”Smaka på Lidingö Centrum”. Redan onsdag 27 september är det dessutom en smygtitt på restaurang Bibliothek, där det går att få en föraning om vad som kommer att hända i Lidingö Centrum under helgen och då främst på lördag 30 september.

Så här blir det: Lördag 30 september klockan 10-16 blir det stort matfokus i centrum med eventet Smaka på Lidingö Centrum som dominerande inslag.

Besökarna kommer att kunna vandra runt och smaka på dels externa gästers läckerheter, dels alla matiga hyresgäster som kommer att erbjuda goda saker utanför sina butiker och restauranger. Jesper Blomkvist kommer att laga mat på torget och mästerkockarna Malin och Helena kommer att bjuda på matinspiration och laga mat från en av leverantörerna på Coop. Utanför Papilles, Tehuset Java, Gateau med flera kommer det att finnas något att smaka på utanför butiken och utanför restaurang Bibliothek kommer det att bli ostronöppning och försäljning.

Redan på onsdag 27 september finns det en chans till en sneak peek på restaurang Bibliothek med en inspirationstimme, klockan 18-19. Över ett glas alkoholfritt bubbel och enklare snacks kan man träffa:

  • Malin och Helena från Sveriges Mästerkock som pratar om mattrender och råvaror i säsong.
  • Coops nya butikschef Joakim som berättar om sin vision med Coop och hur mat är hans passion.
  • Bibliotheks restaurangchef Jenny och köksmästare Magnus, som bjuder på inspiration, kunskap och något att smaka på.
  • Tehuset Javas ägare Fredrik Skeppstedt som avslutar kvällen med en te-skola där alla får smaka.

Kommentarer

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *