Seger i svår bortamatch

Hugo Dyrén hade 100 % räddningsfrekvens.
Sport17 oktober 2023 kl 02.56

En svår bortamatch väntade Lidingö SK fredagen den 13:e i Gransäterskolan mot Bålsta. Vi såg fram emot en rysare.

Det var återigen Jacob Rimbe som tog på sig manteln att leda laget under den första halvleken, med en imponerande prestation. Inte att förglömma var heller storebror David Rimbe, vars obestridliga bidrag till målkolumnen kombinerades med en ovärderlig energi på planen.

De två lagen låg nära varandra i poäng under cirka 20 minuter, innan LSK plötsligt slog till med fem på varandra följande mål, varav fyra var från olika spelare. Trots detta präglades matchen av en del slarv från båda lagen. Halvtidssiffrorna stod 12-16 till fördel för Lidingö.

Andra halvleken utvecklades till en intensiv strid där Lidingös ledning växlade mellan tre till fem mål. Carl Sundelins stabiliserande insatser i försvaret spelade en avgörande roll för att begränsa Bålsta från att komma ikapp. I slutskedet av matchen klev Hugo Dyren in i målet och gjorde fem kvalificerade räddningar, vilket resulterade i en perfekt räddningsprocent på 100%.

Det var en nervkittlande match rakt igenom. Slutligen korades Jacob Rimbe till matchens lirare med sina nio mål. FT 23-27 till Lidingö.

Mål: Jacob Rimbe 9, David Rimbe 6, Fredrik Chipperfield 3, Matteus Karlqvist 3,  Carl Sundelin 2, Victor Hansen 2, Andreas Roger och Victor Sol 1.

Björn Suurwee

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *