Satsa mot milen med IFK Lidingö Friidrott!

Erik Johansson och Tarja Karppinen, två av tränarna i klubbens vuxenträning Track Power Run.
Sport16 februari 2020 kl 06.29

IFK Lidingö Friidrott har förutom sin välkända barn- och ungdomsverksamhet träning för alla åldrar och nivåer. Förutom framgångsrika veteraner som tävlar och tränar har klubben motionsträning för vuxna som vill hålla igång träningen tillsammans med andra. Inför sommaren görs en satsning anpassad för att man ska kunna förbättra sin tid på milen.

Erik Johansson och Tarja Karppinen, två av tränarna i klubbens vuxenträning Track Power Run, lägger just nu upp programmen så att de som tränar med gruppen kan nå sitt eget tidsmål för milen framåt sommaren. Erik berättar:

”På tisdagar har vi ett gemensamt intervallpass anpassat för att deltagarna ska klara just sin måltid på 10 km i början av sommaren. Utöver det har vi planerat ytterligare två-tre pass som vi rekommenderar. De övriga passen är ett distanspass och ett långpass som man antingen kan köra själv eller tillsammans genom att delta i klubbens andra vuxenträningspass. För dem som vill springa lite snabbare finns också ett snabbdistanspass inplanerat. Vi kommer att ge förslag till fart på dem olika passen utifrån vilket mål man har.”

Träningen inleds vecka åtta och sträcker sig till torsdag veckan innan midsommar. Träningen kan också kompletteras med det styrkepass med konditionsinslag som klubben har varje lördag. Tarja Karppinen avslutar:

”De som vill kan avsluta terminen med att springa Sthlm10 där vi testar om vi uppnår våra tidsmål. Framförallt är våra träningar en möjlighet att träna tillsammans med andra! Hoppas fler vill hänga med oss!”

Kostnad är 600 kr plus medlemsavgift i klubben och då har man tillgång till fem pass i veckan hela året! Mer information finns på IFK Lidingö Friidrotts hemsida: http://www.lidingofri.se/start/?ID=183739
Mer information:
Erik Johansson 076-018 90 66
Tarja Karppinen 070-992 71 07

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *