Öppna förskolan flyttar till stadshuset

Stad & Politik3 november 2023 kl 04.121

Från och med måndagen den 6 november finns Lidingös öppna förskola i nya fina lokaler i Lidingö centrum. Välkommen att besöka oss i stadshuset tillsammans med ditt barn.

Snart flyttar öns öppna förskola till Lidingö centrum och stadshuset. Från och med den 6 november hittar du öppna förskolans pedagogiska verksamhet på entréplanet i Lidingö stadshus, nära både kommunikationer och stadsbiblioteket.

Välkommen på invigning – måndag 6 november

Invigningen av våra nya lokaler i stadshuset sker måndagen den 6 november klockan 14.30–16.30. Du som har barn mellan 0 och 5 år är varmt välkommen att ta med ditt barn på invigningen! Bandet klipps klockan 15.00. Därefter blir det några korta tal, presentation av pedagogerna och visning av lokalerna, följt av lite mingel och aktivitet som du och ditt barn kan vara med på.

OBS! Barnvagnar ställs vid öppna förskolans utomhusentré, vid stadshusets södra utsida, mot Södra Kungsvägen och Sturevägen. Det är utrymningsväg inne i stadshuset.

Om öppna förskolan

Lidingös öppna förskola är en mötesplats för vuxna med barn mellan 0 och 5 år och där utbildade pedagoger jobbar. Här kan du och ditt barn leka, skapa, sjunga och umgås med andra barn och vuxna. Miljön är extra anpassad för de allra yngsta. Du som förälder får möjlighet att knyta kontakter med andra småbarnsföräldrar och få stöd i föräldrarollen. Ditt barn får en förberedelse inför förskolestarten.

Öppna förskolan är gratis och du behöver inte anmäla er. Ni kan komma och gå när ni vill när vi har öppet.

Schema, öppettider och mer information

Mer information, schema för aktiviteter och våra öppettider finns på Lidingö öppna förskolas webbsida. Läs mer på Lidingö stads hemsida.

Kommentarer

 1. Nu har vi välkomnat Öppna Förskolan till Lidingö stadshus och den festliga invigningen har ägt rum!
  Idén och genomförandet är strålande! Med detta har vi även öppnat upp stadshuset och gjort det levande med Mötesplats Centrum för våra seniorer som granne till förskolan med våra små!
  Det är som livet i stort ska vara när det är som bäst… olika åldrar blandas för ökad förståelse, respekt och acceptans – men givetvis allra mest för glädjen att få vara tillsammans!
  Evelyn Lewandrowski
  LidingöPartiet
  Ledamot i Kultur- och fritidsnämnden / Fullmäktige

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *