Odemokratiska makter, igen!

Debatt6 maj 2019 kl 22.281

Söndag den 5 maj påbörjade de olika partierna på Lidingö uppsättning av sina valaffischer inför det kommande EP valet och det tog mindre än ett dygn innan "någon" plockat bort några av Sverigedemokraternas affischer.

Är det inte otroligt att vi i vårt fantastiska Sverige 2019 har personer som inte kan följa svensk lag och respektera demokratin? Händelserna är polisanmälda och SD kommer nu att bevaka våra valaffischer.

SD har fått tips från medborgare om eventuella brottslingar. Vi hoppas att alla medborgare är rädda om vår demokrati och meddelar om de ser någon eller några som utövar vandalism eller skadegörelse i någon form, oavsett vem eller vad det drabbar.

Skadegörelse, stöld, hat-och-demokratibrott är brott som man kan dömas till fängelse för och i synnerhet det sistnämnda tas det mycket allvarligt på. Hoppas att de andra partierna ska slippa detta brottsliga beteende!

Göran Borgenvik
Ordförande SD Lidingö

Kommentarer

  1. Göran ! Det är uppenbarligen bara du och jag som bryr oss.”Sköt dej själv och skit i andra” har uppenbarligen fått totalt genomslag på Lidingö. Vi som jobbat som poliser här och sett välståndet öka dramatiskt samtidigt som etik, moral och empati försvunnit- har sorg. Medan föräldrarna bygger upp sitt välstånd har barnen bildat en ungdomskultur som har tillgång till allt och saknar respekt för den kultur som gjort Lidingö till ett paradis. Utan en lokal polis som kan fånga upp dessa är vi på väg mot samma situation som i andra förorter- trots den polerade ytan !

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *