Nya Kupan har öppnat

Susan Lanefelt invigde Kupan, här omgiven av (fr v) Susanne Lundgren, Cecilia Kaller, Catharina af Sandeberg, Lottie Asplund och Eva Rundgren Forsberg.
Lidingö28 augusti 2019 kl 07.15

Äntligen! I lördags slog Röda Korset på Lidingö upp sin nya Mötesplats Kupan på Skärsätra torg. Många Lidingöbor har saknat den secondhand-verksamhet som Rödakorskretsen drev under drygt tio år på Baggeby torg och som lades ner för några år sedan.

Vid Skärsätra torg visade Röda Korsets flaggor vägen.

– Det är glädjande att få stå här idag och öppna vår nya mötesplats, sa kretsens ordförande Eva Rundgren Forsberg när hon hälsade kunderna välkomna till den nya butiken. Vi har letat länge efter en lämplig lokal som har öppen planlösning och som det är lätt att ta sig till. Nu har vi hittat den här! Vi känner oss så välkomna till Skärsätra. Vi är glada över att få föra Röda Korsets verksamhet vidare och utveckla den. Vår secondhand ska ge ett ordentligt överskott som kan gå till andra viktiga verksamheter inom organisationen.

Veteraner från gamla Kupan, Anita Nyström, Anita Ljungqvist och Eva Brink.

Bandet klipptes av träningsproffset Susan Lanefelt och därefter minglade nyfikna och kunder runt i butiken, åt en bit pizza och gjorde fina fynd bland alla skänkta saker.

Kupan kommer att ha öppet onsdagar, torsdagar och fredagar mellan klockan 11 och 17. I september också lördagsöppet mellan klockan 11 och 15.

Många skor att välja på… Anna Ortler hittade fina skor och swishade betalningen till Elisabeth Werner, ledamot i kretsstyrelsen.
Hungriga kunder bjöds på pizza och läsk.
Full fart i kassan! Cecilia Kaller och Eva Rundgren Forsberg. Elisabeth Werner tar hand om glas för försäljning.
Tio goda skäl till att bli medlem i Röda Korset.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *