Ny seger för Vikings!

Foto: Jonas von Hofsten / Lidingöfoto
Sport11 oktober 2021 kl 11.44

Det fortsätter att gå bra för Vikings, och det blev en ny seger, denna gång mot Flemingsberg med 3-0 (0-0)(1-0)2-0) skott: 44-25!

Såg inte matchen själv, men enligt samstämmiga uppgifter var det en match som Lidingö dominerade från början även om det tog en stund innan det blev 1-0 (26:52) då Jacob Paganderth (1) premiärmålade efter sin come back. Matchavgörandet kom i tredje perioden när Gustav Dahlstedt tyckte det var dags att kliva in i handlingarna.

2-0 (53:17) ass Henrik Grönlund och M von Sydow. 3-0 (57:45) när Gurra(6) checkade pucken i mittzon och satte pucken i den tomma kassen!

Två intressanta "nya" spelare är värda uppmärksamhet: I mål-Gustafs frånvaro fick Axel Backman ställa sig mellan stolparna, och gjorde det berömvärt! Att hålla 0:an är alltid värt beröm! Jonatan Wilund, som tidigare spelat i vårt J-18 lag, är tillbaka närmast från Huddinge, gjorde också en fin insats och visar att han kommer att förstärka backsidan.

Totalt sett var det en habil insats av hela laget och visar att det inte är tur att laget ligger så högt upp i tabellen!

I skrivande stund är det bara Göta och Lidingö som inte förlorat efter tre perioder.

På tisdag är det ny match och då mot Rimbo, som tycks ha fått fart på rören 2-15 mot Tierp, blev 3-2 mot starka Järfälla .

19.30 ses vi i Childhoodhallen!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *