Ny förvaltare av Kantarellen

Brf Kantarellen får ny förvaltning.
Lidingö25 mars 2021 kl 05.10

Från den 1 april tar Fastighetsägarna Service över fastighetsförvaltningen av Brf Kantarellen 11, som med sina 630 lägenheter är en av de största bostadsrättsföreningarna på Lidingö.

– När vi påbörjar samarbetet med Brf Kantarellen 11 har vi redan kännedom om området eftersom vi förvaltar Brf Skärsätra, en förening i samma storlek. Att ta hand om två så stora grannföreningar innebär att vi kan bli både mer hållbara och effektiva i vår leverans – vi kan minimera transporttiden och förlägga samma typ av arbete i fastigheterna till samma dagar, säger David Gutierrez, affärsutvecklingschef på Fastighetsägarna Service.

Att Fastighetsägarna Service redan är etablerade i området såg styrelsen i Brf Kantarellen 11 som en fördel i valet av leverantör, framför allt med tanke på möjligheterna till samarbete:

– Eftersom Brf Kantarellen och Brf Skärsätra har likheter kan vi lära av varandra och dra nytta av att samarbeta. Med samma förvaltningsleverantör finns större möjligheter till synergier, delade tjänster och ömsesidig avlastning, säger Tony Lundkvist, ledamot i Brf Kantarellen 11.

– Alla medlemmar ska ha lika rättigheter och få stöd av en kundtjänst i världsklass. Styrelsen behöver bli mer strategisk och kunna släppa det löpande och praktiska. Av sju starka konkurrenter var Fastighetsägarna Service mest lyhörda och visar både vilja och förmåga att klara höga förväntningar på en professionell förvaltning, säger Johanna Eriksson, ordförande i Brf Kantarellen 11.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *