Naturskyddsföreningen kritiserar byggplanerna

Debatt10 april 2023 kl 04.014
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?
Helena Klangemo
Ordförande Naturskyddsföreningen Lidingö

Kommentarer

 1. Vilket paragrafrytteri. Jag är miljövän och kan konstatera att marken saneras, strandstråket blir fint, några småhus med karaktär som smälter in byggs, platsen blir vackrare och faktiskt mer tillgänglig och stranden kommer inte bebyggas, naturen skyddas och blir skönare, fågellivet värnas. Kan vi inte nöja oss med det?

  1. Jag tycker att Gudrun Nilsson ska vara glad för våra lagar och paragrafer..Vilda Västern är bäst på bio..gör en konsekvensanalys av förslaget så vi får läsa om Gudrun Nilsson är insatt i
   ärendet. De få gröna plättar som finns kvar tillhör Lidingös mest värdefulla mark..låt fler dela denna rikedom..tack och lov för Naturskyddsföreningen i Lidingö.

 2. G. är gammal och t o m äldre än Tore, och väl insatt i dessa ärenden, såväl akademiskt som privat. Jag tycker att förslaget som politikerna lagt är bra och jag håller med om att att tätortsnära natur är väldigt viktig, har kämpat för det hela livet. Tycker att man oftare verkligen borde ha lyssnat på NF på Lidingö. Men i detta ärende håller jag ej med. Man får bedöma olika och göra olika analyser av effekter. Det är helt naturligt i forskningen.

  1. Ja men snälla rara Gudrun Nilsson nu har du fått god tid på dig att välja ut lämpliga delar av stadens idéer som stöder din uppfattning så att vi kommer till skott..lägg dina kvalifikationer och akademiska betyg och naturupplevelser och allt som därtill hör..lägg dem på hyllan en stund och svara på mina frågor tack… Med all respekt Gudrun Nilsson vem är du..du använder mitt förnamn som om vi var goda använder typ..ungefär..jag vill inte vara snorkig men jag har letat bland mina vänner i telefonkatalogen men jag kan inte hitta dig så vänligen bekänn färg eller är du möjligen en chat(tjat)robot eller AI-kvinna..ja inte vet jag..så svara på frågan: varför?punkt för punkt..vad gör dig så säker..varför??om du vill bli guidad på plats så ställer jag upp..ta gärna med några vänner dock i lämpligt antal så ses vi..välkommen..men snart..tänk på vår höga ålder..vänligen…
   Tore Blomberg

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *