Millesgårdskonserten den 2 juni, succé trots något regn

Lidingö26 augusti 2022 kl 04.16

Rotary på Lidingö genomförde i samspel med Lidingö stad en konsertkväll på Millesgården den 2 juni. Konserten var en välgörenhetskonsert där överskottet gick till Ukraina.

Trots att just den 2 juni statistiskt ska vara en av årets mest regnfria dagar så regnade det flera dagar innan och något under konsertdagen. Detta till trots hade vi flera hundra betalande och barn hade gratis inträde.

Martin Stenmarck tillsammans med Lidingö musikskola genomförde ett bejublat uppträdande. Vi har en fantastisk öbo och artist i Martin, samt en musikskola som känns ytterst professionell, deras samspel drog ned långa applåder.

Stipendiater och Martin Stenmarck.

Lidingöartisten, känd från Idol och Melodifestivalen, Kadiatou underhöll med sång under en timma i lätt regn. En fantastisk insats, en artist som strävar uppåt, henne kommer vi att se mer utav.

Kadiatou gjorde ett uppskattat framträdande.

Som mellanspel spelade violinkvartetten String Company, då letade sig 1700-talets musikaliska konstverk in i Carl Milles gudomliga värld från tidigt Grekland. Det blev som lite fredagsmys på en torsdag.

Vi vill framföra ett tack till artisterna och Millesgården som antingen inte hade något gage/hyra alls eller endast del av. Vi vill även rikta ett stort tack till Er alla som var inblandade och bidrog till göra denna musikkväll möjlig. Lidingö Nyheter för annonser, affischer, broschyrer och artiklar och ett särskilt tack vill vi rikta till vår huvudsponsor AVANZA.

Vi har nu sammanställt intäkter och kostnader och i veckan översänder vi 18 258 kr till UNHCR för vidarebefordran till Ukraina.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *