Martin Stenmarck kommer till Millesgården

Kultur15 maj 2022 kl 04.43

Den 2 juni anordnar Rotary Lidingö en sommarfest på Millesgården som heter ”Musik & Mingel på Millesgården”. Mellan klockan 17.00 och 22.00 blir det musik med kända artister som Lidingöborna Martin Stenmarck och Kadiatou, Lidingö Musikskola och stråkkvartetten String Company. Överskottet går oavkortat till Ukraina.

– Det här ska bli jätteroligt att vara med på, säger Martin Stenmarck. Det är härligt att man kan göra något för en god sak, där man blandar ett socialt och trevligt arrangemang och samtidigt bidrar till att hjälpa till de fruktansvärda saker som pågår i Europa. 

Martin Stenmarck kommer att uppträda tillsammans med Lidingö Musikskola.

– Musikskolan ligger mig varmt om hjärtat, berättar Martin Stenmarck. Jag gick själv i musikskola och minns när man fick träffa etablerade musiker och artister, vilket gjorde ett starkt på mig. Jag har själ två barn som går i musikskolan här på Lidingö.

Senare på kvällen kommer Kadiatou att uppträda. Hon kom tvåa i Idol för ett par år sedan och har även deltagit i Melodifestivalen. Nästa söndag kommer en intervju med henne.

Det finns möjlighet att delta i en tipspromenad med fina priser från Avanza. Under kväller sker också utdelningen av Rotarystipendiet till de mest ambitiösa och högpresterande musikeleverna.

Millesgården Lanthandel dukar upp en konsertmeny, som kan intas både utomhus och inomhus. I inträdet ingår ett glas rött från vinimportören The Wine and Spirits Collective.

Läs mer på www.musikpamilles.se

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *