Lyckat sommarläger för LSK Handboll

Sport16 augusti 2023 kl 03.35

LSK:s sommarläger för spelare födda 2010-2013 har genomförts i Gångsätra- och LSK-hallen 7-10 augusti. I år slog klubben rekord med 43 deltagare. Andrea Aagaard Tjernberg har varit ansvarig huvudinstruktör tillsammans med Malin Anderson , Crille Cajas, Victor Vesterberg, samt att Willy Wiggström gästade lägret under torsdagen.

Andrea Aagaard Tjernberg har varit ansvarig för lägret i flera år.

– Det har varit superkul med rekordmånga deltagare på lägret. Alla har fått träna och spela i både LSK- och Gångsätrahallen, samt fått coachning av alla fem ledarna under veckan. Willy Wiggström (målvakt) från herrlaget var med på torsdagen och gav tips och feedback till barnen, berättar Andrea.

I veckan har deltagarna inte bara spelat en massa handboll, utan även haft teorigenomgång om både handbollsregler och kost, samt hur man utvecklas som handbollspelare och lagkamrat. Barnen har även haft möjlighet att lära känna varandra bättre, både inom och mellan lagen. Man har haft en härlig sammanhållning och tillsammans haft väldigt kul, och också kört en del dance moves till ”Versace 2017” tillsammans. 

Vi längtar redan till Sommarläger 2024, avslutar Andrea.

LSK tackar vårt härliga ledargäng för ett fantastiskt väl genomfört Sommarläger 2023.

Ungdomslagen börjar träna i dagarna och för den som är nyfiken och vill prova på så finns träningstiderna på www.lskhandboll.nu

Ledarna, från vänster Andrea Aagaard Tjernberg, Malin Andersson, Willy Wiggström, Victor Vesterberg och Crille Cajas.

Foto: Matthew Tipple

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *