LSK delade ut utmärkelser

Glada pristagare. Foto: Malin Vesterberg
Sport11 oktober 2023 kl 16.40

Det blev en härlig hemmapremiär för handbollen inför en fullsatt entusiastisk läktare, med fyra inspelade poäng efter riktiga kämpainsatser för dam- och herrlaget. I pausen mellan matcherna delade Anna Ortler ordförande i huvudstyrelsen i Lidingö SK ut stipendier till förtjänta ledare och spelare i LSK Handboll och Volleyboll. Priser med motiveringar utdelades till:

Årets ungdomspris LSK Handboll

Det här är en spelare som tagit stora kliv det senaste året. Hon är en riktig tävlingsmänniska som kämpar i varje intervall och vägrar ge upp oberoende av hur jobbigt det är, hon kämpade med sin sommarträning för att kunna nå bättre resultat på fystesterna. Hon är dessutom ett energiknippe som bidrar till laget med glädje och pepp. Det här är en lagspelare som hoppar in på alla möjliga positioner där det behövs för att täcka upp. Hon kämpar vidare när det tar emot och bidrar samtidigt med positiv energi till sina medspelare. Spelaren heter Lovisa Engvall och spelar i FA.

Årets ungdomspris LSK Volleyboll

För mycket volleyboll finns inte för den här spelaren som är aktiv som ungdomstränare och spelar i klubbens U18 lag. Hon har en härlig energi och sprider denna energi till alla runt sig. I sin roll som ungdomstränare ställer hon alltid upp när det behövs. I U18 laget är hon den som alltid ger det där lilla extra på träningar och tävlingar. Hon visar också på ett för sin ålder väldigt moget ledarskap. Årets ungdomspris i LSK Volleyboll går till Vera Jaeger, ungdomstränare och spelare i F18.

Bengt Nyströms hederspris

Han är huvudtränare för klubbens Damlag i volleyboll som spelar i Div 2. Utöver det ställer han ofta upp som domare eller funktionär när volleyboll spelas i Stockholmsregionen. Han finns alltid där för sina spelare och tränarkollegor. Han utvecklar talangerna hos våra damer med vänlighet, tydlighet och glädje. Han är en förebild i sin roll som tränare i en ideell förening. Bengt Nyströms hederspris går till Jocke Andersson.

Lidingö SK:s förtjänstpris för gott arbete

Hans engagemang, positiva attityd och kärlek till handbollen har inspirerat mig, och många andra, både som spelare och nu tränare. Det finns ingen i klubben som engagerar sig så mycket i så många olika lag som han har gjort och fortsätter att göra. Han engagerar sig helhjärtat i allt arbete han gör i klubben och bidrar så mycket. Hasse Wallén har gjort ett hårt jobb och får Lidingö SK:s förtjänstpris för gott arbete.

På bilden från vänster Hasse Wallén, Lovisa Engvall och Vera Jaeger. Jocke Andersson hade förhinder och var inte på plats.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *