Lidingö järn och färghandel

Tomas Caris och Andreas Georgson
Näringsliv21 juni 2023 kl 03.30

HANDLA LOKALT - ”SOMMARHANDEL PÅ ÖN ” – en artikelserie om Lidingöföretag som har stort utbud av sommarsäsongens varor och tjänster.

LIDINGÖ JÄRN & FÄRGHANDEL– den klassiska järnhandeln som har det mesta.

Lidingö Järn & Färghandel är en affär med lång historia. Redan 1909 öppnades butiken för första gången, då i hjärtat av det som idag är Lidingö Centrum. Idag ligger affären på Stockholmsvägen 72 och drivs av Tomas Caris och Andreas Georgson.

Butiken har ett stort utbud med varor (cirka 15 000 artiklar) och 2008 ingick man ett avtal med BOLIST, som är Sveriges största bygg- och järnhandelskedja.

– Vi gjorde detta för att kunna erbjuda både ett bredare sortiment och snabbare leveranser till ett bättre pris. Numera kan våra kunder välja att beställa på nätet och hämta varorna hos oss i butik eller få det direkt hemlevererat, säger Tomas.

Här finns allt möjligt som kan behövas under sommarsäsongen såsom: Gräsklippare + Robotar Trädgårdsmaskiner Högtryckstvättar Utemöbler Grillar+tillbehör Trädgårdsredskap Färg+tillbehör FiskeJ ord och gödning Gasol och miljöbensin Bekämpningsmedel för ogräs och skadedjur, samt massvis med andra produkter...

–Vi utför även service samt reparation på trädgårdsmaskiner och har sedan två år tillbaka även service och underhåll på robotgräsklippare, säger Andreas.-

–Från mitten av april fram till midsommar har vi även söndagsöppet 10:00-14:00, tillägger Tomas och hälsar alla kunder välkomna!

Öppettider: Måndag-Fredag 08:00-18:00 Lördag 09:00-14:00
Läs mer på www.lidingojarn.se

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *