Låna gratis släpvagn hos Beijer Bygg

Näringsliv2 juli 2021 kl 04.34

Nu när sommaren är här utökar Beijer Bygg tillsammans med Freetrailer en tjänst som innebär gratis lån av släpvagnar. Från och med nu kan allmänheten låna gratis släpvagnar hos Beijer Bygg Lidingö – oavsett om man är kund eller inte. Perfekt inför kommande sommarstädningen eller nyinflyttade Lidingö-bor.

Släpvagnar finns nu tillgängliga utanför Beijer Bygg Lidingö.   

– Det är fantastiskt att kunna erbjuda Lidingöborna denna kostnadsfria tjänst och det känns som ett givet samarbete då många av våra kunder är i behov av en släpvagn. Det är dessutom smidigt att boka släpen digitalt och sen låsa upp släpen via Bluetooth på egen hand, något som är extra viktigt i dessa tider, säger Jerry Pålsson, Filialchef på Beijer Bygg Lidingö.

Så funkar det:
För den som hämtar en släpvagn på plats är tjänsten gratis i upp till 24 timmar. Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock, som möjliggör att användaren själv kan låsa upp och återlämna släpet via Bluetooth i Freetrailers app, helt utan ett fysiskt möte med någon uthyrare. Vill man boka i förväg och säkerställa att det finns ett tillgängligt släp kostar det 29 kr första dygnet. Bokningen kan ske via både appen och webbläsare.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *