Kulturveckan fredag

Musikalartister på Sagateatern i morgon kväll.
Kultur18 november 2021 kl 04.54

Minneskonsert

Minneskonsert för kyrkomusiker Torgny Erséus. Han var bland annat tonsättare, körledare, redaktör och en musikalisk brobyggare. Han var även lärare vid det tidigare Teologiska seminariet på Lidingö 1959–1981 och en av de stora profilerna inom Lidingö Missionsförsamling. Han var också ordförande i frikyrkliga psalmkommittén som sammanställde Psalmer och Sånger 1987.

Medverkande: Hans Fagius, Anders Andersson, Anna Skagersten, Thore Kennestad, Anna Smedendahl Rosén med flera. Efter konserten en minnesstund.

Anmälan till minnesstunden senast 12 november till e-post:
Anmälan: info@ansgarskyrkan.se
Tid: fredag 19 november, klockan 19.00
Plats: Ansgarskyrkan, Odenvägen 3

Musikalens fantastiska värld

TVÄRR! Föreställningen är inställd på grund av sjukdom.

En magisk kväll där fyra fantastiska musikalartister och en makalös pianist bjuder på musik från klassiska och moderna musikaler. Vi får höra musik från bland annat Little Shop Of Horrors, Mamma Mia, Anything Goes och Waitress.

  • Anniela Andersson har tidigare arbetat som artist på Wallmans Stockholm och har medverkat i Melodifestivalen.
  • Ebba Irestad sågs senast i huvudrollen i Musikalen Firebringer. Hon medverkade även i musikalen En Värsting till syster på Chinateatern, i rollen som syster Maria Roberts.
  • Amanda Eriksson har tidigare arbetat som artist på Wallmans i Stockholm och frilansar även som sångerska.
  • Anna Åström har medverkat i en rad uppsättningar på Stockholms Stadsteater och Dramaten. Hon har medverkat i musikaler, tv-serier och filmer. Hon startade sin bana som 12-åring med huvudrollen i SVT:s julkalender Dieselråttor och sjömansmöss från 2002.

Vid pianot sitter den fantastiska pianisten Maria Olofsson som efter examen från Kungl. Musikhögskolan är verksam som kompositör och frilansare i Stockholm och London.


Läs hela programmet på Lidingö stads hemsida.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *