Kulturveckan börjar i morgon

Lidingö10 november 2021 kl 03.59

Årets kulturvecka blir en upplevelse utöver det vanliga med tanke på hur det senaste året sett ut, skriver Lidingö stad på sin hemsida. De fortsätter: Tidigare år har vi sagt att kulturen finns överallt och året om på Lidingö. Men en kulturell träda har gjort att den fått vila och därmed blommar alldeles extra nu när den väl får chans att växa. Så vi gödslar lite till och presenterar en fullmatad kulturvecka.

Lidingös kulturaktörer samlas under Lidingö kulturvecka i en kulturmanifestation för att fira livets återkomst. Under en dryg vecka presenterar vi kulturarrangemang för Lidingöbor i alla åldrar. Kulturveckan är till för att du ska ha möjlighet att uppleva så mycket som möjligt av den kultur som finns på Lidingö. Därför sträcker sig kulturveckan över två helger, i hela tio dagar.

Kulturveckan arrangeras av föreningar, företagare och kulturverksamheter tillsammans med Lidingö stad. Programmet innehåller alltid flera barn- och ungdomsevenemang och såklart en hel del kultur för alla vuxna.

Evenemangen är gratis om inte annat anges.

Tänk på att hålla avstånd om smittspridningen skulle öka och stanna hemma om du känner dig dålig.

För ett rikare kulturutbud på Lidingö så kan du engagera dig i någon av våra förträffliga kulturföreningar.

Här kan du läsa allt om Kulturveckan.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *