Kjell & Company öppnar på Lidingö

Så här kan det komma att se ut i Lidingö Centrum i vår .(bilden är från Mora)
Lidingö19 november 2020 kl 14.187

Kjell & Company öppnar en butik under första kvartalet nästa år. Kjell & Company tar över Thernlunds gamla lokaler i Lidingö Centrum (alltså inte den stora butiken på Stockholmsvägen).

– Det är en stark och lokal handelsplats som vi har tittat på under många år. Enligt dom undersökningar som gjorts bland besökarna så har vi varit efterfrågade under en längre tid, säger Christopher Thour som är Concept & Expansion Manager på Kjell & Company. 

Men det handlar inte om en fullstor butik. 

– Tyvärr har det varit brist på lokaler på runt 200 kvm så vi testar att öppna vårt express-format på 100 kvm där vi kompletterar detta med våra olika leveransalternativ som vi erbjuder i Stockholmsområdet, säger Christopher Thour. 

Kedjan öppnade sin första expressbutik på Stockholms central 2014. Det här blir nummer två. 

– Formatet i sig handlar om mindre butiker med ett anpassat sortiment utifrån handelsplatsen tillsammans med vår service och vårt tjänsteutbud. 

Är det ett format som vi kommer att få se mer utav i framtiden?
– Vi tror att detta format kan komplettera vårat vanliga koncept framöver där vi inte har möjlighet att öppna fullsortimentsbutiker, säger Christopher Thour. 

Förutom etableringen på Lidingö planerar Kjell & Company för flytt av två butiker i början av nästa år. Det är den i Väsby centrum i Upplands Väsby och den i Sickla köpkvarter i Nacka som flyttar till nya lokaler och får kedjans senaste koncept.

Lidingö Nyheter har sökt Grosvenor för att få en kommentar.

Kommentarer

  1. Dem kan väl öppna i lidls lokaler i Torsvik. Dem verkar inte ha så mycket kunder på var dagar.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *