Kevins blommor

Näringsliv14 juni 2023 kl 03.58

HANDLA LOKLAT- Idag startar vi att publicera Lidingö Näringslivs artikelserie ”SOMMARHANDEL PÅ ÖN ” – en artikelserie om Lidingöföretag som har stort utbud av sommarsäsongens varor och tjänster.

Sedan två år tillbaka finns Kevins Blommor, på Södra Kungsvägen vid infarten till infartsparkeringen.

Kevins Blommor är en säsongsbutik som öppnar i april och stänger i juli och öppnar igen runt jul, då man de säljer granar, kransar och allt som hör julen till.

Nu under sommarsäsongen finns här blommor av alla de slag, för innebruk med fina buketter, för balkonger med vackra krukarrangemang och för trädgårdar med buskar, perenner och allt annat som behövs för en prunkande trädgård.

Alona Attar som driver blomsteraffären tillsammans med sin man Medhi Attar säger att citrusträd såsom apelsin- och citronträd har blivit mycket populära, men det gäller att veta i vilket läge de ska stå och hur man ska sköta dem.

- Jag älskar att berätta om alla blommor och ge förslag till lämpliga blommor för just din trädgård och balkong, säger Alona, som också berättar att hon också är konstnär och tycker om att kombinera blommor och konst och funderar en utställning i butiken.

– Kom gärna ner till oss, så visar vi er runt bland alla härliga blommor och ger råd och tips, säger Alona och Medhi. Vi har öppet varje dag under säsongen, kl 9.00-18.00. instagram: @blommorkevin

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *