Kaffetåren den bästa är

Kåserier3 december 2022 kl 04.19


För ett par tre dar sen hände något som inte är att rekommendera. Jag skulle bara brygga kaffe efter lunchen. Mätte upp tre mått kaffe i filtret och fyllde på med 0,5 l vatten. Sen tyckte jag att kaffekannan kunde sköljas lite bättre och tog kannan till kranen men hörde att bryggaren fräste varnande. Ser då till min häpnad att jag står med kaffekannan i handen! Och inget fanns i närheten att torka med så jag ryckte åt mig en tjock grytlapp och torkade  bryggarplattan innan jag kunde sätta kannan på plats.  

Hur är det man säger "Kaffetåren den bästa är av alla jordiska drycker". Så sant, men då ska man njuta kaffet ur koppen sin och inte från skvätten som hamnat vid sidan av. Underlättar säkert att tänka på vad man har för sig i stunden - istället för allt som komma skall.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *