Kadiatou intar scenen på Millesgården

Kultur22 maj 2022 kl 03.09

Folkkära Lidingöbon Kadiatou kommer likt Martin Stenmarck att uppträda på eventet "Musik på millesgården". Hon deltog i Idol 2018 och slutade där på en andraplats. Därefter var hon aktuell i Melodifestivalen 2021. Nu är hon redo att uppträda på hemmaplan.

Det blir en blandning av egenproducerade låtar, samt några av hennes favoritcovers. Detta hade hon att säga om att uppträda på eventet den 2 juni:

– Det känns superroligt! Speciellt efter två år utan gigg. Det är alltid lite roligare att uppträda på Lidingö, eftersom det är här jag är uppväxt. Det ger en mer familjär känsla och jag känner mig väldigt trygg i den miljön.

Överskottet från Rotary Lidingös sommarfest går oavkortat till krisen i Ukraina. Kadiatou är precis som Stenmarck, väldigt glad över att få kunna bidra till det initiativtagandet.

– Jag tycker att krisen i Ukraina är en superviktig fråga. Varken kvinna, man eller barn ska behöva uppleva krig och flykt. Det är hjärtskärande att se allt som händer, samtidigt är det så fint att se allt som görs för Ukraina. Då blev jag så tacksam när jag fick erbjudandet att ställa upp på eventet. Det var en självklarhet för mig.

Läs mer på www.musikpamilles.se

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *