Mattias Enn fick jubel och applåder

Kultur1 juni 2022 kl 11.261

På tisdag eftermiddag och kväll höll estradören Mattias Enn två mycket uppskattade föreställningar med tema Povel Ramels Prima Donnor. Utsålda hus och stormande applåder från den entusiastiska publiken.

Mattias Enn är en verklig estradör. Hans musikalitet och diktion är klanderfri. Dessutom håller hantrevliga, fyndiga och roliga mellansnack.

Föreställningen är en exposé över Povel Ramels musikaliska liv med fokus på de kvinnliga medarbetare som han hade under sin karriär. Brita Borg, Gunwer Bergkvist, Monica Zetterlund och Wenche Myhre är några av de ”prima donnor” som Mattias Enn lyfter fram och sjunger deras sånger.

Detta event var det fjärde i raden av Povel Ramel-inspirerade programpunkter som Povel Ramel-sällskapet anordnade tillsammans med Lidingö Museum/Hembygdsförening. Näst intill alla evenemang har varit slutsålda. Sammanlagt över 200 personer har besökt föreställningarna och föredragen under de första fyra veckorna.

Trycket på biljetter var så stort på Mattias Enn-föreställningen att museet har beslutat att anordna en extraföreställning den 14 juni. Passa på att boka en biljett innan den också säljer slut, på info@lidingohembygd.se eller tel 08-765 75 67. Pris 200 kr för alla (inga rabatter).

Passa även på att se Povel Ramel-utställningen som just nu pågår på museet.

PS. Idag den 1 juni skulle Povel fyllt 100 år!

Kommentarer

  1. En väldigt trevlig föreställning! Tack för den! Missa inte extraföreställningen den 14.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *