JM säljer fastighet i Dalénumområdet till Aberdeen

Lidingö4 juli 2019 kl 14.001

Den 3 juli offentliggjordes det att JM har tecknat avtal med Aberdeen Standard Investment angående försäljning av Tryckregulatorn 2 i Dalénumområdet på Lidingö.

Denna, tillsammans med Täby Spaken 1 redovisas inom JM Fastighetsutveckling i tredje kvartalet 2019 där resultatet når upp mot 179 milj kr, rapporterar Fastighetsvärlden.

– Vi ser den starka marknaden som en god möjlighet att avyttra några av våra hyresrättsfastigheter som vi har utvecklat på egen mark. Under de senaste åren har JM byggt upp och utvecklat en stor hyresrättsportfölj där volymen har kommit upp till en nivå där det nu är aktuellt att avyttra ett antal fastigheter. JM har som målsättning att utveckla minst två hyresrättsprojekt per år vilket vi även i fortsättningen kommer sträva mot, säger Pär Vennerström, affärsenhetschef JM Fastighetsutveckling, till Fastighetsvärlden.

Tillträde till Tryckregulatorn 2 är planerat till tredje kvartalet 2019.

Kommentarer

  1. Hej!
    Jag är hyresgäst hos Trycktegulatorn 2 i Dalenum och blev lite snopen att få höra av en fastighetsskötare att vi hyresgäster snart…. kommer att få info om att fastigheten är såld till Aberdeen Property Investors! Är det inte lite i senaste laget att inte tills ”nu” givit hyresgästerna info när fastigheten tas över ganska snart, den 24/9?

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *