”Jag tror på det lokala och personliga”

Näringsliv16 oktober 2020 kl 06.022

TEMA OMSTART: Modebutiken ACES

Anneli Fischer har öppnat modebutiken ACES på Periskopvägen i Dalénum i samverkan med Ann-Katrin Trotzig.

– Mitt intresse för mode har alltid funnits och för några år sedan låg ACES butiken i Torsvik. Så småningom sålde jag den och började arbeta som agent för varumärket Renunion Home, som säljer kläder till butiker över hela Sverige. Parallellt hade jag ett showroom på Kvarnvägen på Lidingö.

– Efter några år var det dags att öppna en butik igen och vi har nu hittat en underbar lokal i Dalénum. Här i Dalénum finns en spännande kundgrupp med många nya roliga och trevliga kunder i alla åldrar som på bara en vecka, hittat till oss, liksom även mina tidigare stamkunder. Vi har också anställt en person, Carina, som arbetar i butiken, så vi kan ha öppet sex dagar i veckan.

– I vår butik har vi kvalitetskläder från storlek 36 till 48. Det finns något för alla, både när det gäller storlekar och prisnivåer.

– För mig är platsen viktig och vår nya lokal här känns helt rätt. Vi hoppas nu att många hittar till oss och många Dalénumbor som går förbi, tittar in och säger att det är så kul att vi är här och att det börjar komma lite butiker hit så att det blir en levande stadsdel!

Kommentarer

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *