Isabella från Lidingö vidare i Idol

Isabella Ohlsson är 29 år och kommer från Lidingö. Hon har nu gått vidare i Idol.
Kultur23 augusti 2020 kl 07.15

Isabella Ohlsson, 29 år, från Lidingö har gått långt i tävlingen Idol på TV4. Hon har fått en guldbiljett samt karat av slutaudition och är nu en av finalisterna till kvalveckan. 

Första veckan av Idol 2020 är avklarad. Nytt för i år är att hela första veckan har visat hela resan för alla de som sökt i Stockholm, från audition till slutaudition.

I förra veckan blev det klart vilka elva som går vidare till kvalveckan och livesändningen som sätter igång om tre veckor. Isabella Ohlsson från Lidingö är en av dem. TV4 beskriver henne som ”drömtjejen med en knasig komik som ”Jennifer Aniston”. Hon berörde juryn till tårar under Slutaudition när hon sjöng med Lay me down av Sam Smith.

Till kvalveckan brukar totalt cirka 20 personer gå vidare för att i livesändning tävla om att komma med till fredagsfinalerna, som sen samlar Sverige hela hösten.

– Slutaudition brukar samla över hundra talanger från hela Sverige samtidigt, men vad gör man när man inte får samla fler än 50 åt gången, jo man delar upp det hela i fyra regioner, en slutaudition per stad. Och just den här första veckan av Idol så är det stockholmarna som stått i fullt fokus, säger Pär Lernström.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *