Ingen vårbal för niorna

Lidingö7 april 2020 kl 06.23

Niornas vårbal kan inte genomföras i år. Det var tänkt att balen för Lidingös alla niondeklassare skulle hållas i slutet av maj, men under rådande omständigheter är det inte möjligt med den här typen av evenemang.

I början av veckan fattade lärande- och kulturförvaltningens utökade ledningsgrupp beslut om att årets vårbal inte kommer kunna genomföras på grund av situationen med Covid-19.

– Det är väldigt tråkigt att vi tvingas ställa in den traditionsenliga vårbalen. Vi förstår att det är många som sett fram emot det här under en lång tid och nu känner en stor besvikelse. Just därför är det extra tungt att behöva meddela det här beslutet, men som läget är nu ser vi ingen möjlighet att genomföra balen, säger Carina Hedström, chef för ungdomsavdelningen.

Skulle situationen och riktlinjerna ändras under de kommande veckorna, kommer lärande- och kulturförvaltningen naturligtvis se över möjligheterna att göra en variant på balen för att uppmärksamma att Lidingös drygt 600 niondeklassare lämnar grundskolan till sommaren.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *