Idag öppnar Lidl på Lidingö

Christian Moberg, butikschef för Lidl på Lidingö.
Lidingö26 september 2019 kl 00.204

Idag klockan 08.00 öppnar matkedjan Lidl sin 189:e butik och det är på Lidingö, vid Torsviks torg, i det som tidigare var Lidingö galleria. Butiken på 1 000 kvadratmeter är helt ombyggd och alla hyllor och kyldiskar är sprängfyllda. Och priserna är desamma i alla Lidls butiker, från Trelleborg till Skellefteå. I Lidingöbutiken finns cirka 2 000 varor och det som först möter den som handlar är frukt och grönt, som i alla Lidl-butiker.

– Våra priser är lägre och vår kvalitet är bättre, säger Christian Moberg, butikschef på Lidingö. Och tre gånger om dagen erbjuder vi nygräddat bröd. Vi är 22 anställda i butiken och vi vet att nästan alla kunder kommer bli chockade när de kommer till kassan. Varför? Jo, för de kan inte tro att alla varor är inslagna i kassan, så låga priser har vi. Vi har temadagar måndag, torsdag och även lördag. Då kan det vara italiensk-, spansk-, tysk- eller amerikansk-inspirerat.

Lidl har funnits i Sverige sedan 2003, så det tog drygt 15 år innan man kom till Lidingö. Totalt arbetar 4 000 personer i företaget, som nu är Europas största livsmedelskedja.

Kommentarer

  1. Man ska nog gilla att gå i regn och snöslask om man vill handla mycket för någon förbindelse till garaget tex genom hiss finns inte. I min ålder uppskattas sådant.

  2. Stort Grattis till Lidl på Lidingö. Strålande affärside med bra sortiment och
    låga priser. Lidl, på ön har jag väntat länge på.
    Tidigare har jag och min hustru handlat på Lidl i Täby.Väl långt att åka med bil,inte så bra för klimatet.
    Lidl på ön kommer att bli sååå bra. /Försök fixa parkeringen så det blir lätt tilgängligt

    Lars Eliasson, Björnbo

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *