Hyr lediga lokaler i Larsberg

Stora salen under en av jazzklubbens arrangemang.
Lidingö6 november 2023 kl 03.471

Som vi tidigare kunnat berätta i Lidingö Nyheter kommer Föreningsgården i Larsberg finnas kvar i sina befintliga lokaler under år 2024. Hyresvärden John Mattson har sänkt hyran från utgångsbudet som innebar en fördubbling av hyran. Men man bedömer att det är inte tillräckligt för att kunna driva Föreningsgården vidare under 2025 och framgent. För det behöver man hjälp. För att undvika att Föreningsgården läggs ned måste man öka intäkterna genom uthyrning av lokalerna till fler föreningar och företag och även gärna till privata fester och andra sammankomster.

Du som tillhör en förening eller ett företag eller söker en lokal för din planerade fest, kontakta Föreningsgården för en visning av lokalerna på Larsbergstorget 9. Skicka ett mail under adress: lidingoforeningsgard@gmail.com.

Info om Föreningsgården
Hyr Föreningsgården i Larsberg till föreningsmöten, dop, barnkalas, fest, dans, träning m.m
Lidingö-baserade föreningar kan ansöka om medlemskap för att få hyra till rabatterat pris, men vi hyr även ut till privatpersoner, företag och annat. 
Bokningar kan göras via mail (lidingoforeningsgard@gmail.com), samt även via telefon (08-684 288 00) eller besök (Larsbergstorget 9) då expeditionen är öppen på tisdagar och torsdagar kl. 14-17
På hemsidan finns mer info om Föreningsgårdens uthyrningsverksamhet: https://bygdegardarna.se/lidingo/

Kommentarer

  1. Lidingö Näringsliv har offentligt uttryckt önskemål om en lokal. Skulle det kunna gå att ordna något? Antar att dom vill ha något mer permanent. Borde kunna ordnas genom att dom t.ex.får tillgång till viss yta kontorstid måndag-fredag. Vad säger Lidingö Näringsliv?

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *