Hur många bostäder byggs det?

Om man studerar JM:s hemsida så finns det åtminstone 250 lägenheter som har byggstart i år eller nästa år. Här det så kallade Fyrtornet med plats för drygt 130 lägenheter.
Debatt23 maj 2019 kl 07.092

I Mitt i Lidingö står det att läsa att Lidingö kommun planerar minst antal nya bostäder i länet. Man skriver att "i år och nästa år planeras 60 bostäder att byggas på Lidingö". Som boende i Dalénum kan jag konstatera att just nu uppförs 230 bostäder här och att i området kommer att byggstartas ytterligare 31 lägenheter nästa år. Mitt i Lidingö verkar inte kolla upp fakta. Kanske fejkad information från Boverket som tycker att den gröna ön är alltför grön.

Anders Diedrichs

Kommentarer

  1. Mitti är helt kass numera…
    Senast var den ibladade reklambilagan snäppet bättre – och tjockare!

  2. Jag har nu pratat med Lidingö stad. De berättar att det kommer att byggas 74 st lägenheter, så kallade ungdomsbostäder i Larsberg under detta år.
    Under nästa år kommer Fyrtornet i Dalenum stå klart att ta emot boende i 129 lägenheter. Huset ”Ypsilon” i Dalenum kommer också att bli infyttningsklart under nästa år, ytterligare 70–100 lägenheter, en del kan bli klara först 2021. Så under detta och nästa år blir det 270-300 lägenheter, inte 60 st.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *