Hersby UF-företag säljer tavlor

Unika spackeltavlor finns att köpa idag.
Kultur9 oktober 2021 kl 05.29

ReCreate UF, är ett UF företag med fem konstnärliga elever från Hersby gymnasium som går tredje året på linjen ekonomi-ekonomi. Under tredje året får ekonomi eleverna läsa ämnet ung företagsamhet (UF) och starta ett eget företag med en unik affärsidé. 

ReCreate UF ger gamla tavlor nytt liv med stilren, modern design. Företagets handgjorda spackeltavlor håller hög kvalité med låg klimatpåverkan och riktar sig till kreativa individer med stark klimatmedvetenhet. 

Det företaget vill förmedla med sina produkter är att det alltid går att göra om saker till något nytt, fräschare och nytänkande, samtidigt som man sparar på resurser och miljön.

Företaget vill kombinera hållbarhet och återanvändning med modern inredning då de anser att det tyvärr inte är många som tänker på det inom tavelbranschen. De har samlat in gamla tavlor via annonsering på sociala medier. De har även besökt en färgbutik som skänkte färg som butiken inte fick sälja längre och som annars hade slängts. 

Idag lördag kl 12.00–16.00 kommer de stå på en marknad vid Hantverkshuset som "Allvar före lek" håller i och sälja tavlor. Om man inte kan komma på marknaden kan man höra av sig till företaget via sociala medier eller mail och beställa en egen tavla, det går även att höra av sig om man vill skänka tavlor. Inom en snar framtid kommer företaget även ha en egen hemsida, följ dem på sociala medier för att hålla er uppdaterade. 

ReCreate UF ser fram att öka medvetandet av hållbarhet inom konstens värld och att göra just DIN tavla, ett unikt och genomtänkt konstverk.

Instagram: recreate.uf 
Facebook: ReCreate UF 
mail: recreateuf03@gmail.com

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *