Hemtex öppnar dubbelt så stor butik i Lidingö Centrum

Foto: Grosvenor.
Lidingö29 juni 2023 kl 03.361

Stockholm 28 juni 2023: Hemtex, Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier, slår upp portarna för sin nya butik i Lidingö Centrum nu på torsdag 29 juni. Den nya butiken är dubbelt så stor som den befintliga som Hemtex haft i många år i Lidingö Centrum. Hemtex flytt till nya lokaler ingår i en större hyreskedja i Lidingö Centrum. Den nya butiken etablerar sig i en tidigare banklokal bredvid Systembolaget som har omvandlats till butiksyta med nytt entréparti, större skyltfönster och markis.

- Det finns en efterfrågan från Lidingöborna om ett breddat erbjudande inom handel. De förändringar som nu görs innebär att vi utökar ytan för butikslokaler samtidigt som vi förbättrar förutsättningarna för och tillgängligheten till service, tjänster och sjukvård, säger Idha Sundén-Cullberg, ansvarig för Lidingö Centrum.

Flytten innebär att Hemtex utökar sin yta från 250 kvadratmeter till 500 i den nya lokalen. Hemtex befintliga lokal tas över av den lokala modehandlaren byus for you som etablerar ytterligare en butik i Lidingö Centrum. Den nya butiken riktar sig till ungdomar och dam, medan byus nuvarande butik fokuserar på mode för män.

- Satsningen i Lidingö Centrum är viktig för oss. Med större butik breddar vi vårt sortiment och inkluderar till exempel mer möbler. Vi vet att det finns stor efterfrågan för den typ av produkter vi erbjuder bland Lidingöborna och tror därför mycket på Lidingö Centrum, säger Anders Lorentzson, VD på Hemtex.

Pressmeddelande från Grosvenor.

Kommentarer

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *