Här läser vi Lidingö Nyheter

Genom att samarbete med Lidingö Stortavlor skyltas det just nu för Lidingö Nyheter.
Lidingö2 oktober 2019 kl 11.142

Lidingö Nyheter har nu funnits i nio månader, efter att ha tagit över från Lidingösidan. Varje dag nås Lidingöborna av aktuella och lokala nyheter.

Det går bra för Lidingö Nyheter. Vi har publicerat 700 artiklar på nio månader, vi har fått 386 kommentarer på artiklarna. Vissa besökare är inne och tittar varje dag. Andra går in någon gång i veckan. En nyligen genomförd undersökning visar att hälften av Lidingös vuxna befolkning besöker sidan minst en gång i månaden. Sedan starten har sidan besökts 386 000 gånger av 75 000 unika besökare.

Lidingö Nyheter har också inlett ett samarbete med Lidingö stortavlor (se bilden) där vi erbjuder ett annonspaket så att annonsörer kan nås både på stortavlorna och i tidningen på nätet till ett fördelaktigt erbjudande. Just nu syns Lidingö Nyheter ute på stortavlorna. Om ditt företag vill synas både i verkligheten och på nätet är detta en oslagbar kombination. För mer information mejla info@lidingonyheter.se

Redaktionen är tacksam för alla positiva kommentarer och det ekonomiska stöd som kommit in. Mer pengar behövs, Rom byggdes inte på en dag, men framtiden ser ljus ut och vi fortsätter att kämpa på!

Kommentarer

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *