Hälsning från sommarredaktören

Foto: Thomas Reims
Lidingö26 juni 2020 kl 06.19

Även i år har jag, Elvira Dietmann, äran att få vara sommarredaktör på Lidingö Nyheter. Det är min förhoppning att kunna belysa det som händer på vår kära ö, som gör sig så fin nu på sommaren. Men först vill jag börja med att presentera mig själv lite närmare.

Jag heter Elvira Dietmann och är 22 år gammal. Jag är född och uppvuxen på Lidingö, men bor under terminerna i Lund där jag studerar journalistik. I juni blev jag klar med min fil. kand i psykologi och i januari förväntas jag vara färdig med ytterligare en kandidatexamen i journalistik.

Under sommaren bor jag på Lidingö och ser fram emot ännu en sommar av att utforska ön. Om du har några tips på händelser som du tycker är av allmänt intresse, tveka inte på att höra av dig. Min mailadress är elvira@lidingonyheter.se

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *