Gratis Lidingölopp för ungdomar under 16 år

Den digitala matematiklärartjänsten Albert erbjuder alla barn och ungdomar under 16 år gratis anmälan till Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet. Foto: Lidingösidan
Lidingö6 augusti 2019 kl 06.26

Barn- och ungdomsloppen under Lidingöloppshelgen får en ny huvudsponsor. Den digitala matematiklärartjänsten Albert samarbetar nu med Lidingöloppet och erbjuder alla barn och ungdomar under 16 år att delta gratis i Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet, rapporterar Mynewsdesk.

- För att göra något åt kombinationen av ökande andelen grundskoleelever som saknar behörighet till ett nationellt program, med matematik som främsta utmaning och det faktum att barn idag rör sig för lite, kan partnerskapet mellan Barnens Digitala Mattelärare Albert och Lidingöloppet göra skillnad. Tillsammans hoppas vi att fler barn upptäcker glädjen både för matematik och för fysisk träning, säger Nicolas Rivetto marknadsansvarig Albert till Mynewsdesk.

Lilla Lidingöloppet arrangeras söndagen den 29:e september. Barn mellan 7 och 15 år springer mellan 1,7 och 6 km. Barn upp till 6 år välkomnas till Knatteloppet. Barnen springer själva eller med medföljande förälder.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *